![]() |
W koszu www po kablu działa, po wifi - straaaasznie wolne.. o co chodzi? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu www po kablu działa, po wifi - straaaasznie wolne.. o co chodzi? (/www-po-kablu-dziala-po-wifi-straaaasznie-wolne-o-co-chodzi-38408-t) |
www po kablu działa, po wifi - straaaasznie wolne.. o co chodzi? - webcrea - 05.01.2014 10:55 (29.11.2013 22:22)thermalfake napisał(a): Na początek dwutorowo na obu połączeniach (zamiennie wyłączonych) wyniki poleceń z cmd Hej, Kolega się nie odezwał, więc może ja się podepnę. Mam problem nieco podobny. Połączenie 50 mb i na kablu śmiga aż pięknie. Skonfigurowałem Wifi (mam TP Linka WR941ND kilka metrów dalej) i momentami śmiga super (koło 35 mb download / 4,5 mb upload). Ale często transfer skacze i siada tak, że nie da się korzystać z netu. Wyłączałem zaporę, zmieniałem okablowanie, reinstalowałem system. Czasami pomaga rozłączenie z siecią i połączenie się ponownie, ale to przecież nie tak ma działać. Zrobiłem kilka testów na wifi, o których piszesz. Jesteś w stanie mi coś podpowiedzieć? |