W koszu Nie mogę połączyć się z serwerem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Nie mogę połączyć się z serwerem (/nie-moge-polaczyc-sie-z-serwerem-38297-t) |
Nie mogę połączyć się z serwerem - Unforgiven - 31.12.2013 00:37 Witam wszystkich. Jestem laikiem komputerowym, więc kieruję się do was z pytaniem. Od jakiegoś czasu(2-3tyg) mam problem z połączeniem się z serwerami( np. nie odpala mi WoW, ponieważ pokazuję się komunikat o braku połączenia z siecią, to samo mam z platformą steam). Próbowałem reinstalacji systemu. Nie pomogło. W domu moich rodziców nie miałem takiego problemu, tak się dzieje tylko w moim mieszkaniu. Chciałbym też dodać że internet działa mi sprawnie, nie mogę się tylko łączyć z serwerami, prosiłbym kogoś kto ogarnia temat o jakąś podpowiedz co się z moim sprzętem dzieje oraz w jaki sposób mogę pozbyć się tego problemu. PS: jak wystąpił podobny wątek prosiłbym o podanie do niego linku. PS2: z góry przepraszam za brak ogarnięcia |