Menu kontekstowe zostawia ślad - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Menu kontekstowe zostawia ślad (/menu-kontekstowe-zostawia-slad-38286-t) |
Menu kontekstowe zostawia ślad - Anerso - 30.12.2013 22:21 Witam, Mam problem. Prawie za każdym razem, kiedy pierwszy raz kliknę gdzieś na pulpicie PPM i otworze menu kontekstowe, następnie wybiorę którąś opcję, zaznaczenie tej opcji zostaje i zawiesza się na pulpicie. Odkryłem, że pomaga jedynie włączenie programu na full screen, np gry. (Tak to likwiduje, ale jest to cholernie uciążliwe.) Wygląda to tak: Pomocy. RE: Menu kontekstowe zostawia ślad! - irocket - 31.12.2013 10:11 Jakieś szczegóły? System, sprzęt, instalowane programy przed wystąpieniem błędu, aktualność sterowników, infekcje wirusowe? RE: Menu kontekstowe zostawia ślad! - Anerso - 31.12.2013 12:02 Win7 Professional, Procesor - Intel Core i5-3570 Grafika - GeForce GTX 660 Ti MOBO - Gigabyte Z77P-D3 Bios - AMI (12/22/11) nVidia zaktualizowana. Windows tez. Wirusów nie wykrywa, sprawdzany system i avastem i anti-malwarem. Jest czysto. Jakie programy instalowałem przed występowaniem tego nie pamiętam, bo próbuję się tego pozbyć już jakiś czas, kilka miesięcy. Na wszelki wypadek załączam DxDiag. RE: Menu kontekstowe zostawia ślad - peciaq - 01.01.2014 14:49 A spróbuj się pobawić kompozycjami. Wyłącz Aero i sprawdź czy wtedy też występuje problem. RE: Menu kontekstowe zostawia ślad - irocket - 01.01.2014 15:33 Masz podłączone 2 monitory (albo monitor i tv)? Spróbuj, czy jeżeli zostawisz 1 wyświetlacz, to też tak samo będzie |