![]() |
Czy to jest bezpieczny program? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Czy to jest bezpieczny program? (/czy-to-jest-bezpieczny-program-38235-t) |
Czy to jest bezpieczny program? - wlodarek1 - 28.12.2013 13:58 [attachment=5798] Krótko po uruchomieniu Windows 7 pokazuje mi się okienko , takie jak na dołączonym screnie . Nie wiem , czy to jest użyteczny program , czy jakiś wirus . Proszę o pomoc . RE: Czy to jest bezpieczny program ? - irocket - 28.12.2013 14:03 Może być to jakieś malware, ewentualnie znalazłem, że to może być część Setup Factory 6.0. Ale do czego to służy to nie mam pojęcia. Daj Start -> Uruchom -> wpisz msconfig i zatwierdź enterem. Pokaż zrzut ekranu z zakładki uruchamianie RE: Czy to jest bezpieczny program? - wlodarek1 - 30.12.2013 12:19 [attachment=5807] O proszę - oto scrren z okienka "uruchamianie . Są tam 2 nieznane mi pozycje ; ta jakaś "mobilegeni demon " i jakiś "GPU.TMP :exclamation: Dlaczego okienka "msconfig" nie można powiększać ? RE: Czy to jest bezpieczny program? - irocket - 30.12.2013 12:38 Też nie wiem, dlaczego nie można powiększać ![]() |