![]() |
Problem ze słuchawkami oraz mikrofonem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem ze słuchawkami oraz mikrofonem (/problem-ze-sluchawkami-oraz-mikrofonem-38155-t) |
Problem ze słuchawkami oraz mikrofonem - minio823 - 22.12.2013 20:59 Witam, otóż mam problem ze skonfigurowaniem słuchawek oraz mikrofonu. Zainstalowałem nowy system Windows 7 . Poprzednim systemem był XP. Mam zainstalowane wszystkie sterowniki oraz Menedżera Realtek HD Audio.Na poprzedniej wersji systemu wszystko działało, lecz na tej nie wiem jak to zrobić .Proszę o waszą pomoc. PS: Jeśli jest to zły dział, to proszę moderatora o przeniesienie do właściwego działu. RE: Błąd ze słuchawkami oraz z mikrofonem. - thermalfake - 26.12.2013 23:03 Najważniejszą zasadą jest to iż jeśli piszesz wątek to opisz problem szczegółowo. Z tematu wątku nic nie wynika - jaki konkretnie błąd ? O co dokładnie prosisz ? Napisać co to za sprzęt też nie raczyłeś. Ja nie mam ochoty sprawdzać w poprzednich wątkach jakim sprzętem dysponujesz a może go zmieniłeś w miedzyczasie. RE: Błąd ze słuchawkami oraz z mikrofonem. - minio823 - 29.12.2013 14:56 Nie działają mi słuchawki oraz mikrofon w PRZEDNICH wejściach USB . Jak mam podać sprzęt to powiedźcie dokładnie co mam podać. Myśle że to mogą być przepalone wejścia na mikrofon i usb. |