W koszu Windosw 7 i displayport - kłopoty przy podłączeniu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Windosw 7 i displayport - kłopoty przy podłączeniu (/windosw-7-i-displayport-klopoty-przy-podlaczeniu-37832-t) |
Windosw 7 i displayport - kłopoty przy podłączeniu - nemeczek20 - 07.12.2013 11:11 witam mianowicie mam taki problem chce połączyć monitor samsunga 3d (nie telewizor) przez złoćże display port mam takie w monitorze i w karcie graficznej po podłączeniu komputer się uruchamia widać wczytywanie bios później wczytuje się Windows i tu klops jak Windows się wczyta konie ciemny ekran jak przepnę na hdmi działa normalnie ale bardzo mi zależy na podłączeniu go przez dp a hdmi używam do konsoli możne ktoś mi pomoc co nie tak sterowniki najnowsze dodam że jak złącze stary ekran na hdmi a nowy na dp to wtedy dp działa ale tylko jak mam dwa monitory tak to czarny ekran więc dp działa więc co robię nie tak jeśli zły temat przepraszam mój 1 post "( RE: Windosw 7 i displayport - kłopoty przy podłączeniu - thermalfake - 09.12.2013 00:33 Popraw post gramatycznie i interpunkcję bo tego czytać się nie da. Napisz także z jakiego modelu karty grafiki i wersji sterownika korzystasz oraz monitora 3D. |