![]() |
Rozwiązany CS 1.6 Steam problem z grafiką (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany CS 1.6 Steam problem z grafiką (rozwiązany) (/cs-1-6-steam-problem-z-grafika-rozwiazany-3765-t) |
CS 1.6 Steam problem z grafiką (rozwiązany) - Miechu - 17.01.2010 18:03 Witam. Otóż mój problem jest następujący. Zainstalowałem niedawno Win7Ultimate. Gdy chciałem pograć w CS'a pojawił mi się komunikat "Video specified...". Poszukałem na forum i postanowiłem zainstalować stery od grafiki i Directa 9.0. W menu video w grze wybrałem OpenGL jednak przy próbie uruchomienia znów pojawia się ten sam komunikat jak wcześniej i przestawia się na system. Co robić? Pomóżcie bo nie chcę mieć >>takiej<< grafiki w grze. Moja karta graficzna to Radeon x550 128MB RE: CS 1.6 Steam Grafika - War_3_ - 17.01.2010 18:12 Tu masz podobny temat CS problem z grafiką. RE: CS 1.6 Steam problem z grafiką - Miechu - 17.01.2010 18:31 Problem rozwiązany. Zainstalowałem po prostu sterowniki przeznaczone na Vistę używając >>tej<< stronki. Miałem ten sam problem co autor tematu podanego przez War_3_. Pozdrawiam |