Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 (/odzyskanie-utraconych-danych-po-instalacji-win-7-37549-t) |
Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 - domzie9 - 23.11.2013 19:01 Witam wszystkich. Musze zmienić system Win 7 ponieważ mam 32-bitowy i dopiero teraz ogarnąłem że nie wykrywa mi całego ramu. Mniej więcej wiem jak to zrobić tylko rozchodzi się o to że mam dość sporo gier\programów zainstalowanych i jeśli zrobie format partycji systemowej to raczej będę musiał wszystko instalować od nowa a to wiąże się z pobieraniem. Czy jeśli zrobie kopie zapasową plików na partycji systemowej to po reinstalacji będę miał możliwość wrzucenia ich tam jakoś( chodzi mi o partycje C żeby uruchomić gry\programy) PS. Jeśli możecie nie śmiejcie się ze mnie bo jestem zielony w tych sprawach. Pozdrawiam RE: Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 - thermalfake - 23.11.2013 21:16 Wszystko do reinstalacji gdyż działanie systemu i aplikacji/gier wiąże się z informacjami w rejestrze systemowym. To nie jest era Dos'a gdzie wystarczyło przekopiować i działało. Save'y gier czy pliki wynikowe aplikacji sobie zarchiwizuj i potem podmień żebyś nie musiał jeszcze raz przechodzić czy tworzyć od nowa. RE: Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 - Maxim128 - 23.11.2013 22:01 thermalfakeWyjątkiem są GTA (od 3 do IV) - gdy np. nagra się folder z grą na płytę po skopiowaniu na drugi komputer wszystko działa. Sprawdzone. RE: Odzyskanie utraconych danych po instalacji Win 7 - domzie9 - 23.11.2013 22:23 Ok. Dzięki za odpowiedź |