![]() |
Przy próbie instalacji od razu generuje błędy i pliki .dmp - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Przy próbie instalacji od razu generuje błędy i pliki .dmp (/przy-probie-instalacji-od-razu-generuje-bledy-i-pliki-dmp-37503-t) |
Przy próbie instalacji od razu generuje błędy i pliki .dmp - grifith500 - 21.11.2013 13:21 Witam, problem mam tego typu że przy próbie instalacji gry Fm2014 pierwszym etapem jest instalacja Directx.Nie przechodzę tego etapu.Po chwili generuje mi błąd i przerywa instalację oraz tworzy pliki dmp. Mój sprzęt to laptop Intel i3 380M 4GB ram hdd 320GB System Windows 7 home premium Odczytałem pierwszy plik dmp ale dla mnie to czarna magia.Wklejam zawartość: Kod: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Jak to ugryść? |