![]() |
Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością (/laptop-msi-cx600-problem-z-rozdzielczoscia-3744-t) |
Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - Hinczykbn - 16.01.2010 17:24 Nie mogę przestawić rozdzielczości na mniejszą gdy to robię ekran po bokach jest czarny. Tak samo jest w grach nie mogę ustawić w grach mniejszych rozdzielczości bo również jest po bokach czarny obraz. Co robić ? RE: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - War_3_ - 16.01.2010 17:26 Zaktualizować sterowniki do grafiki? Tutaj znajdziesz poradę o tym RE: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - slump - 16.01.2010 17:51 Sterowniki dla grafiki od producenta: http://www.msi-polska.pl/index.php?func=driverfile&dno=9871&i=0 Jeśli to nie pomoże to tak jak pisał kolega powyżej. RE: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - Hinczykbn - 16.01.2010 22:49 Niestety to nic nie da. Mam najnowsze sterowniki a mimo to gdy zmieniam rozdzielczość na mniejszą nadal są czarne paski po bokach. RE: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - slump - 16.01.2010 22:53 Sprawdź jednak te sterowniki, to są standardowe od producenta i jak na nich będzie problem to oznaka, że coś nie tak może być z karta graficzną. Masz tak od samego początku? Może rozwiązaniem będzie usunięcie karty graficznej z men. urządzeń reset i ponowna instalacja karty przez system i sprawdź jak będzie. Jeśli będzie ok zainstaluj najnowsze sterowniki i znów sprawdź. Jeśli będzie ok to po problemie a jeśli nie to testuj starsze wersje sterowników. RE: Laptop MSI CX600 - Problem z rozdzielczością - Hinczykbn - 16.01.2010 23:57 Od początku, najlepsze jest to, że w Windowsie XP professional normalnie mogłem ustawiać grafikę jaką chciałem. Dzisiaj dostałem Windows 7 i tak mi się dzieje. Na sterownikach od producenta są ciągle te paski, spróbuje przez ten program ściągać najnowsze sterowniki i napiszę o efektach. |