Czyszczenie Systemu Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Czyszczenie Systemu Windows 7 (/czyszczenie-systemu-windows-7-37424-t) |
Czyszczenie Systemu Windows 7 - AdekHadek90 - 17.11.2013 22:43 Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale - jeśli nie to wybaczcie. Chciałem was zapytać o listę programów/plików etc. które są zbędne w w/w systemie. Chciałem odelżyć moją siódemkę ale nie wiem od czego zacząć. Z góry dziękuję za odpowiedź;) RE: Czyszczenie Systemu Windows 7 - thermalfake - 18.11.2013 01:43 Forum nie zatrudnia wróżki. Co dokładnie tam masz to my nie wiemy. Zacznij od pokazania zakładki uruchamianie z msconfig. Sam możesz przeczyścić system ze śmieci CCleaner'em czy też Ashampoo WinOptimizer'em. RE: Czyszczenie Systemu Windows 7 - shall - 18.11.2013 11:30 Daj screen z listy zainstalowanych programów w panelu sterowania. Doradzimy, co usunąć |