![]() |
W koszu Internet Explorer 11 w końcu również dla Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Internet Explorer 11 w końcu również dla Windows 7 (/internet-explorer-11-w-koncu-rowniez-dla-windows-7-37420-t) |
Internet Explorer 11 w końcu również dla Windows 7 - Mieczu - 17.11.2013 10:06 (09.11.2013 07:18)Portator napisał(a): [align=justify][b]Użytkownicy najpopularniejszego systemu operacyjnego na świecie w końcu mogą skorzystać z najnowszej przeglądarki Microsoftu. Jest już ona dostępna nie tylko w wersji na Windows 8.1, ale również dla Windows 7 Witam. Może ktoś mi pomoże w znalezieniu odpowiedzi na problem z IE11. System WIN7 64BIT , zainstalowałem aktualizację będąc na koncie użytkownika. Po zainstalowaniu okazuje się że na koncie admina przeglądarka działa natomiast próby jej uruchomienia z konta użytkowanika kończą się komunikatem iż wystąpił błąd. Prohram zostanie zamknięty. I to wszystko. Oczywiście będąc na kpncie użytkownika próbowałem uruchomić IE11 z uprawnieniami admina , ale bezsuktecznie. Ma może ktoś jakiś pomysł na to? Mieczysław |