W koszu Udostępnienie sieci komórkowej przez WiFi laptopa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Udostępnienie sieci komórkowej przez WiFi laptopa (/udostepnienie-sieci-komorkowej-przez-wifi-laptopa-36930-t) |
Udostępnienie sieci komórkowej przez WiFi laptopa - monias - 23.10.2013 19:49 (04.04.2013 13:51)TheArt napisał(a): Udostępniono. Co było problemem? Mam podobny problem - uruchomiłam sieć WiFi i po podłączeniu się pod nią telefonem, w telefonie brak internetu (jak poniżej widzicie autoryzacja się powiodła). Internet mam z Aero2. C:\Windows\system32>netsh wlan show hostednetwork Hosted network settings ----------------------- Mode : Allowed SSID name : "Mon" Max number of clients : 100 Authentication : WPA2-Personal Cipher : CCMP Hosted network status --------------------- Status : Started BSSID : 58:94:6b:b9:a7:05 Radio type : 802.11n Channel : 11 Number of clients : 1 40:b0:fa:66:25:0c Authenticated RE: Udostępnienie sieci komórkowej przez WiFi laptopa - Magnetar - 23.10.2013 20:56 Na tym forum zabronione jest podłączanie się pod czyjeś wątki. Cytat:aby hosty podłączające się do punktu dostępowego miały internet trzeba im go udostępnić - połączenie PLAY udostępniasz wirtualnej karcie (AP) - w ostatnim poście tamtego wątku jest pokazane na zrzucie ekranowym jak to zrobić - podążaj za czerwonymi strzałkami. Na zrzucie Połączenie lokalne udostępnia internet Połączeniu bezprzewodowemu. |