Rozwiązany Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem (/windows-7-nie-mozna-sie-polaczyc-bezprzewodowo-z-netem-3692-t) |
Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem - michalpeel - 14.01.2010 20:00 Od kilku dni pracuje na nowo zakupionym laptopie. Dotychczas łączyłem się z siecią domowa w sposób bezprzewodowy, aż nagle pojawił się problem. Komputer widzi sieć ale nie chce się z nią połączyć. Wyskakuje błąd " system Windows nie mógł się połączyć z siecią xxx" .... kiedy próbuję się połączyć z innymi sieciami wyskakuje do wpisania kod. Problem pojawił się nagle. W domu mam internet z dialogu i używam routera d-link. komputer łączy się bezpośrednio z routerem. Zrobiłem przywracanie systemu ale nie pomogło. Kiedy podłącze do komputera kabel od routera wszystko działa. Nie działa tylko bezprzewodowo. Nie pomógł restart routera. Inny laptop działa bez problemu Proszę o pomoc. System Windows 7 home premium RE: Windows 7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - War_3_ - 14.01.2010 20:05 Masz najnowsze sterowniki do karty sieciowej i modemu? RE: Windows7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - slump - 14.01.2010 20:06 A nie możesz usunąć tego połączenia i utworzyć go na nowo? RE: Windows7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - michalpeel - 14.01.2010 20:48 (14.01.2010 20:06)slump napisał(a): A nie możesz usunąć tego połączenia i utworzyć go na nowo? Pomogło dziękuje. |