Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem (/windows-7-nie-mozna-sie-polaczyc-bezprzewodowo-z-netem-3692-t)

Windows 7 - nie można się połączyć bezprzewodowo z netem - michalpeel - 14.01.2010 20:00

Od kilku dni pracuje na nowo zakupionym laptopie. Dotychczas łączyłem się z siecią domowa w sposób bezprzewodowy, aż nagle pojawił się problem. Komputer widzi sieć ale nie chce się z nią połączyć. Wyskakuje błąd " system Windows nie mógł się połączyć z siecią xxx" .... kiedy próbuję się połączyć z innymi sieciami wyskakuje do wpisania kod. Problem pojawił się nagle. W domu mam internet z dialogu i używam routera d-link. komputer łączy się bezpośrednio z routerem. Zrobiłem przywracanie systemu ale nie pomogło. Kiedy podłącze do komputera kabel od routera wszystko działa. Nie działa tylko bezprzewodowo.
Nie pomógł restart routera. Inny laptop działa bez problemu
Proszę o pomoc.
System Windows 7 home premium

RE: Windows 7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - War_3_ - 14.01.2010 20:05

Masz najnowsze sterowniki do karty sieciowej i modemu?

RE: Windows7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - slump - 14.01.2010 20:06

A nie możesz usunąć tego połączenia i utworzyć go na nowo?

RE: Windows7 - nie mozna sie polaczyc bezprzewodowo z netem - michalpeel - 14.01.2010 20:48

(14.01.2010 20:06)slump napisał(a):  A nie możesz usunąć tego połączenia i utworzyć go na nowo?

Pomogło dziękuje.