![]() |
Rozwiązany Ryzyko utraty plikow podczas instalacji (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Ryzyko utraty plikow podczas instalacji (rozwiązany) (/ryzyko-utraty-plikow-podczas-instalacji-rozwiazany-3679-t) |
Ryzyko utraty plikow podczas instalacji (rozwiązany) - venom32 - 14.01.2010 08:39 Witam, po raz drugi przymierzam się do instalacji Win 7 RC. Wcześniej robiłem to na partycji podstawowej, wiec nie było problemu. Teraz na c: mam win XP, a 7 chciałbym zainstalować na d:. I tu jest moje pytanie: Czy istnieje jakieś ryzyko utraty danych z dysku c: bądź d: podczas instalacji? Mam dożo przydatnych danych, nie chciałbym ich stracić a archiwizacja odpada w tym momencie, zeszłoby się na zgrywaniu ![]() RE: Ryzyko utraty plikow podczas instalacji - Lalik - 14.01.2010 08:48 Jeśli podczas instalacji nie będziesz ruszał dysku na którym masz dane, nie ma takiego ryzyka, cały dysk pozostanie nietknięty ![]() RE: Ryzyko utraty plikow podczas instalacji - venom32 - 14.01.2010 10:44 Aha, czyli zaznaczam dysk d: podczas instalacji i klikam dalej? Wszystko zostanie na tym dysku? Z góry przepraszam, że zadaje głupie pytania, ale chce mieć pewność ![]() RE: Ryzyko utraty plikow podczas instalacji - Lalik - 14.01.2010 10:49 Dokładnie ![]() ![]() ![]() RE: Ryzyko utraty plikow podczas instalacji - venom32 - 14.01.2010 10:57 Ok, dzieki. Wszystko jasne ![]() RE: Ryzyko utraty plikow podczas instalacji (rozwiązany) - slump - 14.01.2010 14:02 No i najważniejsze. Podczas instalacji istnieje możliwość formatowania dysku, na co oczywiście nie powinieneś wyrazić zgody!. |