![]() |
Rozwiązany Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? (/udostepnianie-polaczenia-siecioweo-przez-ics-dlaczego-takie-ip-36486-t) |
Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? - Xyfka - 03.10.2013 08:23 Witam, mam 7-ke w wersji prof. Udostepniam net w sieci LAN za pomoca ICS. System narzuca adresowanie z puli 192.168.137.x. Czy ktos moze orientuje sie dlaczego wlasnie z takiej puli adresowej? Da sie to zmienic? Podobno w XP mozna bylo to wyedytowac w rejestrze, ale w 7-ce takowego wpisu nie udalo mi sie znalezc. RE: Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? - thermalfake - 03.10.2013 19:25 Czemu jest takie adresowanie tego nie wiem, napisz do supportu MS ![]() Kilka sekund szukania w google Kod: 1. Stop ICS services RE: Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? - Xyfka - 04.10.2013 13:10 Faktycznie, sie naszukalem. DZIEKI! Udostepnianie polaczenia siecioweo przez ICS, dlaczego takie IP? (rozwiązany) - LadyInBlue - 04.10.2013 13:20 Wątek rozwiązany. |