Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe (/wysokie-obciazenie-systemu-przez-proces-audiodg-exe-3646-t) |
Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe - DarkSide - 12.01.2010 22:05 Witam, mam problem z procesem audiodg.exe czasami strasznie obciąża procka, przeważnie w grach, pogram jakiś czas i zamuła, najpierw gra zaczyna się wieszać i potem z głośników wydobywa się trzeszczenie, i jak wyjdę z gry i włączę menadżera zadań to właśnie ten audiodg.exe proces jest obciążony na 100%. Czy ktoś może wie od czego to może być, dodam, że sterowniki od dźwięku mam najnowsze. RE: Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe - ihatebuffering - 12.01.2010 22:08 Mi się to też czasami przytrafia z tym, że procek obciążony jest na 50 %. Pomaga restart Winampa ;D. RE: Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe - DarkSide - 12.01.2010 22:27 Cytat:Mi się to też czasami przytrafia z tym że procek obciążony jest na 50 %. Pomaga restart Winampa ;D.Ale tobie tylko przy Winampie robi zamułe, czy przy innych aplikacjach też, mi to czasami przy Winampie i grach, z gry jak już wyjdę to czasami po odczekaniu kilku minut odwiesza się, ale czasami to muszę się wylogować z windy i zalogowac z powrotem, to wtedy też jest już dobrze. RE: Wysokie obciązenie systemu przez proces audiodg.exe - ihatebuffering - 12.01.2010 22:39 Mi tylko podczas słuchania muzy przez winampa. |