![]() |
Rozwiązany Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 (rozwiązany) (/zle-dzialajace-klawisze-wciskam-o-a-dostaje-6-rozwiazany-3639-t) |
Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 (rozwiązany) - soma - 12.01.2010 18:04 Mam klawiaturę btc taką laptopową i gdy w Windows 7 włączam 'o' to pojawia się '6' i tak jeszcze parę klawiszy dziwnie działa , problem się rozwiązuje gdy przycisnę klawisz 'Fn' +0 daje mi '6'. Może ktoś wie o co tu biega i co zrobić żeby klawisze działały normalnie? Proszę o jakieś rady. RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - slump - 12.01.2010 18:08 Powyłączaj wszystkie nie windowsowe aplikacje w menadżerze zadań i powiedz czy wtedy nadal masz taki problem? RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - soma - 12.01.2010 18:26 No niestety mam angielska wersja i słabo się w niej orientuje, choć nie jestem laikiem to jednak nie rozumiem twojej rady , sorry za lamerstwo , spróbuje zamontować polska za chwile to może będzie inaczej. RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - slump - 12.01.2010 18:30 Naciśnij jednocześnie lewy ctrl shift i esc wybierz pokaż procesy wszystkich użytkowników i pozamykaj wszystkie procesy, które nie są systemowe ( tzn takie od aplikacji nie będących standardowo w Windows) RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - ihatebuffering - 12.01.2010 22:25 Może to głupie ale nie chodzi o przestawienie przez naciśniecie ctrl + shift (lewy) ? Warto spróbować . RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - izaw - 13.01.2010 01:02 Ale macie pomysły. Może format? Po prostu wyłącz Num Lock. I tyle. RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - P4w3l - 13.01.2010 08:16 Dokładnie wyłącz num locka zapewne masz podłączona klawiaturę do lapka i jak chcesz żeby działała ci klawiatura numeryczna masz włączonego num locka po odłączaniu klawiatury num lock dalej jest włączony więc klawisze 7890 UIOP JKL: M<>? działają jak klawiatura numeryczna ![]() RE: Źle działające klawisze, wciskam o a dostaję 6 - soma - 14.01.2010 17:10 Co prawda mam zwykłego kompa i normalna klawe ale nie mam klawiatury numerycznej dla tego nie mogłem znaleźć tego klawisza ale w końcu znalazłem go pod insertem na niebiesko do wciśnięciu z klawiszem fn rozwiązało mi problem Wielkie dzięki dla tych co na to wpadli <high five> |