Jak przywrócić domyślny wygląd Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Jak przywrócić domyślny wygląd Windows 7 (/jak-przywrocic-domyslny-wyglad-windows-7-36190-t) |
Jak przywrócić domyślny wygląd Windows 7 - mihu9612 - 21.09.2013 01:22 Witam mam następujący problem. Po pobraniu filmiku w formacie .swf (mam pewność że to nie był wirus), program pobierający (FlashGet) zmienił mi nieco wygląd Win7. Na screenach znajduje się to co chciałbym przywrócić do ustawień domyślnych. Z góry dziękuję PS: Windows jest w 100% oryginalny i mam od niego płytę. RE: Jak przywrócić domyślny wygląd Windows 7 - peciaq - 21.09.2013 22:20 Panel Sterowania -> System i zabezpieczenia -> System -> po lewej: Zaawansowane ustawienia systemu -> Zakładka: Zaawansowane -> Pole Wydajność -> Ustawienia -> Niech system Windows wybierze optymalne ustawienia LUB Dopasuj dla uzyskania najlepszego wyglądu (takie są chyba domyślnie, więc powinno wyglądać jak świeżo po instalacji. |