Brama domyślna jest niedostępna - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Brama domyślna jest niedostępna (/brama-domyslna-jest-niedostepna-36104-t) |
Brama domyślna jest niedostępna - neXT - 17.09.2013 04:43 Witam, dawno temu pojawił się u mnie problem z przerywaniem internetu, wcześniej nie był tak dokuczliwy jednak z biegiem czasu coraz częściej pojawia się żółta ikonka oraz brak dostępu do internetu. Niby nic, wystarczy zresetować kartę sieciową jednak wkurza to gdy się gra w gry MMO. Posiadam internet radiowy, mam jakąś antenę na dachu, routera chyba nie mam żadnego przynajmniej nic tutaj takiego nie widzę. Jestem totalnie zielony w tych tematach, sam sobie z tym nie poradzę, znalazłem wcześniej temat z prawie identycznym problemem jak u mnie jednak żadne z tamtych rozwiązań mi nie pomogło. Zauważyłem wczoraj, że np. podczas oglądania filmów tak się nie dzieje, (oglądałem 3 filmy po 2h) jednak gdy gram, robi się tak średnio co 5 - 20 minut. Liczę na jakaś pomoc. Pozdrawiam Bartek. RE: Brama domyślna jest niedostępna - shall - 06.10.2013 10:26 Czy karta sieciowa ma włączoną opcję, aby system Windows wyłączał ją w celu oszczędzania energii? |