Sprawdzanie pisowni w Microsoft Outlook - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Sprawdzanie pisowni w Microsoft Outlook (/sprawdzanie-pisowni-w-microsoft-outlook-36083-t) |
Sprawdzanie pisowni w Microsoft Outlook - 1Stan - 15.09.2013 18:40 Próbuję korzystać z poczty Outlook ale zniechęca mnie w niej brak sprawdzania pisowni. Z kolei w Pomocy do programu jest podane, że sprawdzanie pisowni występuje. Czy w moim programie jest ona wyłączona, czy występuje jakiś inny błąd? Proszę o wyjaśnienie mi tego problemu. Gdybym otrzymał jeszcze odpowiedz na pytanie, czy program ten się sam aktualizuje, czy trzeba pobierać nową wersję ( czy usuwa się starą a jeśli tak to jak) ?, byłbym bardzo wdzięczny. 1Stan RE: Windows7 poczta Outlook - sprawdzanie pisowni - rafal723 - 15.09.2013 20:08 Proszę ! Sprawdzanie pisowni i gramatyki w innym języku Wybieranie sposobu sprawdzania pisowni i gramatyki Aktualizacje dla programów Outlook 2010 i Outlook 2007 :idea: A wystarczyło tylko: Google: "outlook sprawdzanie pisowni" i Google: "outlook aktualizowanie" = 5 sekund pracy RE: Windows7 poczta Outlook - sprawdzanie pisowni - 1Stan - 15.09.2013 21:52 Nie chodzi mi o Outlook z pakietu Microsoft Office ani o Outlook Expres tylko o pocztę Outlook z pakietu Live a ja tutaj menu >Narzędzia< nie widzę RE: Windows7 poczta Outlook - sprawdzanie pisowni - rafal723 - 15.09.2013 22:18 Nie napisałeś. |