![]() |
Profesor klaus - błąd karty dźwiekowej lub sterownika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Profesor klaus - błąd karty dźwiekowej lub sterownika (/profesor-klaus-blad-karty-dzwiekowej-lub-sterownika-35927-t) |
Profesor klaus - błąd karty dźwiekowej lub sterownika - sk1n3r - 08.09.2013 18:35 Witam serdecznie! Podczas uruchamiania kursu językowego Profesor Klaus wyskakuje mi błąd : Prawdopodobnie wystąpił błąd sterownika karty dźwiękowej ( ss w załączniku). Sęk w tym, że wszystkie są aktualne..odinstalowałem je, mój system Windows 7 sam je zainstalował, później próbowałem ręcznie i wyszukałem wszystkie w sieci, wynik taki sam i ten sam błąd. Co robić? Bardzo proszęo pomoc [attachment=5576] RE: Profesor klaus - błąd karty dźwiekowej lub sterownika - thermalfake - 08.09.2013 19:45 Szklanej kuli na forum nie posiadamy. Racz napisać jaki sprzęt posiadasz w sensie jego bebechów. Ponadto na pudełku masz dane kontaktowe do supportu wiec do nich uderzaj skoro ich oprogramowanie (a nie system) wypluwa ostrzeżenie. Sprawdzałeś wymagania ? RE: Profesor klaus - błąd karty dźwiekowej lub sterownika - sk1n3r - 09.09.2013 07:58 Oczywiście, że sprawdziłem. Myk polega na tym, że miałem ten program już i działał w pełni, później zainstalowałem go ponownie z tych samych płyt i tym razem nie działa. Zainstalowałem go na laptopie i działa... Dodam, że niczego nie zmieniałam w komputerze. Posiadam:Procek Intel i5 3330 karta graficzna AMD Radeon HD 7770 Series Płyta z77-ds3h Gigabyte Ram, DDRIII SDRam System operacyjany Windows 7 Home Premium 64 bitowy Hmm coś jeszcze? |