![]() |
Rozwiązany Głośniki w monitorze nie działają, nie wiem jak je włączyć. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Głośniki w monitorze nie działają, nie wiem jak je włączyć. (/glosniki-w-monitorze-nie-dzialaja-nie-wiem-jak-je-wlaczyc-35868-t) |
Głośniki w monitorze nie działają, nie wiem jak je włączyć. - Jasior - 05.09.2013 15:53 Siema , mam problem z głosnikami w monitorze . Od początku . Co jakiś czas jak włączam komputer to głośniki nie działają w ogóle i nic nie dało się zrobić , ale po ponownym uruchomieniu już działały normalnie . Nie chciałem dziś czekać więc wszedłem w opcje głośników poprzez tą ikonkę głośnika na pasku w prawym dolnym rogu ( przynajmniej u mnie ) i wcisnąłem tam wyłącz , myślałem że jak zaraz wcisnę włącz to wszystko będzie OK , ale głosniki się usunęły i nie mogę ich włączyć , nie mam pojęcia jak. Jakieś sugestie? RE: Głosniki w monitorze nie działają - thermalfake - 05.09.2013 16:25 Na tym obszarze PPM i z kontekstowego "Pokaż wyłączone urządzenia". |