Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem (/problem-z-rejestracja-na-microsoft-com-oem-3576-t)

Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - sebus1996 - 09.01.2010 16:11

Mam problem z rejestracją na stronie podanej w temacie... mam system Windows 7 Home Premium 32 bit. Za każdym razem jak wchodzę na tą stronę i pokazuje mi się okno logowania(mam konto ;p) i wpisuje e-mail i hasło i zaczyna się ładować w nieskończoność... a słyszałem, że jak nie zarejestruje systemu to potem jak będę chciał przeinstalować to kod będzie bezużyteczny i będę musiał mieć pirata... mam łącze 1,2Mb/s. Na stronę wchodzę przez IE Zadowolony

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - War_3_ - 09.01.2010 16:13

Próbowałeś innej przeglądarki? Od tego zazwyczaj się zaczyna.

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - sebus1996 - 09.01.2010 16:22

(09.01.2010 16:13)War_3_ napisał(a):  Próbowałeś innej przeglądarki? Od tego zazwyczaj się zaczyna.

No na mozilli się da... dochodzę do strony "Witamy w witrynie dla budowniczych systemów Microsoft OEM System Builder! a jak klinke w "Proszę kliknąć tutaj, aby rozpocząć rejestrację." to pojawia się takie cuś

Problem Encountered
Microsoft Internet Explorer is the preferred browser for the Partner Membership Center. Supported versions are available at our product site. Our site is not optimized for the browser you are using. You may experience rendering issues if you proceed to the requested page.

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - slump - 09.01.2010 20:05

Zawsze możesz zmienić UserAgent przeglądarki i jak nie będzie problemów to na niej działać.

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - sebus1996 - 10.01.2010 11:42

(09.01.2010 20:05)slump napisał(a):  Zawsze możesz zmienić UserAgent przeglądarki i jak nie będzie problemów to na niej działać.

Ee UserAgent? a mógłbym wiedzieć co to takiego? Zacieszacz

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - RF'q - 10.01.2010 12:02

Używaj czasem google Zacieszacz

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/59

RE: Problem z rejestracją na microsoft.com/oem - sebus1996 - 10.01.2010 19:40

No dobra... mam jeszcze pytanie... mam się zarejestrować jako nowa organizacja tak? Zacieszacz
A jak już się zarejestruje to co mam zrobić żeby np. jak będę chciał przeinstalować system nie musiał mieć pirata?