Tato, już wystarczy (+16) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Tato, już wystarczy (+16) (/tato-juz-wystarczy-16-35715-t) |
Tato, już wystarczy (+16) - LadyInBlue - 30.08.2013 21:09 Wpada dziadek do baru, siada przy bufecie, zamawia kieliszek czystej, potem następny i następny. Gdy poczuł się pewnie, upatrzył sobie grupkę trzech mocno zbudowanych facetów przy stoliku, coś tam mamrocze pod nosem, po czym wstaje, wskazuje palcem na jednego z nich i mówi: - twoja matka robiła mi laskę zawsze wtedy gdy tego chciałem! Facet patrzy tylko na dziadka i wraca do rozmowy z kumplami. Dziadzio nie daje za wygraną, trzaska kielich za kielichem po czym wstaje, wskazuje palcem na drugiego i mówi: - a twoją matkę rżnąłem jak tylko im ochota przyszła! Gość wstaje, patrzy na dziadka chwilkę z nerwem ale siada z powrotem przy stoliku. Dziadzio dalej chleje jeden za drugim po czym pijany w sztok wstaje kolejny raz i wskazując palcem trzeciego, mówi: - a twoja matka... - nie kończąc, bo faceci wstają od stolika, podchodzą do dziadka, dwóch bierze go pod ramiona, a trzeci cichym głosem dodaje: - do domu tato, na dziś ci już wystarczy.. |