![]() |
Sterowniki do karty graficznej nVidia GF 9400GT - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki do karty graficznej nVidia GF 9400GT (/sterowniki-do-karty-graficznej-nvidia-gf-9400gt-35606-t) |
Sterowniki do karty graficznej nVidia GF 9400GT - phil13 - 27.08.2013 09:45 Mam problem z aktualizacją/ instalacją sterowników do nvidia. Karta chodzi wyłącznie na sterach Windowsa i innych nie akceptuje. Podczas prób instalacji nvidia wyskakuje mi błąd pokazany na screenie. Karta Nv 9400GT ![]() aplikacje takie jak nvidiaphysx, same sterowniki, rivatooner itp przestały wykrywać kartę. ![]() ![]() ![]() Próbowałem też w trybie avaryjnym i wyłączononym antywirem. Ręczna aktualizacja nic nie daje, jest ten sam błąd podczas instalowania oprogramowania sterownika. Skan HDtune i memtest nie wykrył zadnych anomalii. Próba instalacji z poziomu menagera zadań konczy sie następująco: ![]() Płyta główna gigabyte G31m-s2c , starowniki do chipsetu aktualne. w kazdym razie wyczerpałem juz chyba wszystkie mozliwości jakie znałem. proszę o pomoc. RE: Sterowniki do karty graficznej nVidia GF 9400GT - peciaq - 31.08.2013 10:23 Sprawdź programem Driver Sweeper, czy wykrywa zainstalowane jakieś sterowniki dla tej grafiki. Jeśli tak, to tym samym programem je usuń. Przeczyść system jakimś CCleanerem, zrestartuj i spróbuj zainstalować najnowszy dostępny sterownik ze strony producenta. |