![]() |
Brak możliwości otworzenia zawartości pendrive'a - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Brak możliwości otworzenia zawartości pendrive'a (/brak-mozliwosci-otworzenia-zawartosci-pendrive-a-35587-t) |
Brak możliwości otworzenia zawartości pendrive'a - sierars1 - 26.08.2013 17:26 Witam Mam problem ze swoim penem 64gb otóż wgrywałem dziś na niego pliki o łacznej wadze 8,4gb w trakcie poprosił o formatowanie ale to zignorowałem i od tego czasu nie mogę go otworzyć. System go widzi instaluje sterowniki po umieszczeniu go w porcie ale fizycznie jakby go nie było. Próbowałem w 2 laptopach i na stacjonarnym i nawet tv go nie widzi juz. Czy ktoś wie jaki może być tego skutek. RE: PenDrive brak możliwości otworzenia - thermalfake - 26.08.2013 18:36 Nie widzi bo nie ma utworzonej partycji lub jest uszkodzona jako RAW. Pokaż co jest widoczne w zarządzaniu dyskami -> diskmgmt.msc RE: PenDrive brak możliwości otworzenia - sierars1 - 26.08.2013 21:10 (26.08.2013 18:36)thermalfake napisał(a): Nie widzi bo nie ma utworzonej partycji lub jest uszkodzona jako RAW. Nie wiem czy dokładnie o to chodziło bo jestem laik |