![]() |
Przeglądarka Google Chrome bardzo wolno wczytuje strony - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Przeglądarka Google Chrome bardzo wolno wczytuje strony (/przegladarka-google-chrome-bardzo-wolno-wczytuje-strony-35567-t) |
Przeglądarka Google Chrome bardzo wolno wczytuje strony - Dukers - 25.08.2013 19:00 Witam ! Mam problem dot. instalacji Google chrome. Mianowicie przeglądarka mi w cholerę wolno wczytuje strony... Mam 2 przeglądarki firefoxa oraz chrome, lecz wole chrome. Od wczoraj coś mi się z chrome zaczęło dziać, ponieważ jak chcę wejść na stronę wczytuje mi się grubo 2 minuty, a jak otworzę parę kart to jest czysta teksańska masakra. Na firefox normalnie wszystko płynnie śmiga - czyli to nie wina kompa/internetu tylko samej przeglądarki. Dodam, że robiłem reinstall chrome i dalej to samo... A wcześniej (jakoś w czwartek) śmigała jak należy. Co to może być ? Obecnie śmigam na foxie, ale przyzwyczaiłem się do chrome i wolałbym do niego wrócić ![]() |