Origin sie nie włącza - ciągłe ładowanie i błąd logowania online - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Origin sie nie włącza - ciągłe ładowanie i błąd logowania online (/origin-sie-nie-wlacza-ciagle-ladowanie-i-blad-logowania-online-35470-t) |
Origin sie nie włącza - ciągłe ładowanie i błąd logowania online - popi803 - 22.08.2013 10:16 Witam, mam ogromny problem z originem. Pojawił sie jakieś 3 dni temu. Chciałem po południu zagrać z kumplem w BF 3 (dodam że rano normalnie grałem), wybieram serwer, dołączam, zaczyna sie odpalać Origin. I tu problem: Przez kilka minut kręci się to kółko tak bez sensu, po czym wyświetla komunikat: "Logowanie online jest obecnie nie możliwe". Reinstalowałem origin, restartowałem komputer, w antywirusie Origin ma zaufany. Nie wiem co mam robić, na polskim forum BF 3 w dziale origin nic nie znalazłem, kilka osób miało taki sam problem tego dnia, ale następnego zniknął, a ja mam nadal... Zmieniłem też hasło bo i to niektórym pomagało, ale teraz mam : Pomocy! Mój sprzęt: System: Windows 7 Home Premium 64 Procesor: Intel Core i5-3470 Grafika: AMD Radeon HD 6800 Series 1GB RAM: 8GB |