Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z przesyłaniem plików przez Bluetooth z laptopa na telefon - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Problem z przesyłaniem plików przez Bluetooth z laptopa na telefon (/problem-z-przesylaniem-plikow-przez-bluetooth-z-laptopa-na-telefon-35377-t)

Problem z przesyłaniem plików przez Bluetooth z laptopa na telefon - kondzios3000 - 18.08.2013 22:43

Witam. Chciałem sobie przesłać nutkę z kompa na telefon(Nokia Lumia 610 na W7) przez BT. Niestety nie chce się przesłać gdyż po wybraniu pliku pisze mi taki błąd "System Windows nie może wykonać transferu niektórych plików". Ten plik to nutka oryginalna, nie żaden pirat czy coś. Format ".wav". Natomiast z telefonu do komputera idzie bez problemów.

RE: Bluetooth nie chce przesyłać plików z laptopa na telefon. - thermalfake - 25.08.2013 15:29

Ten komputer to co to za sprzęt ? Ma moduł BT ? Telefon jest z nim sparowany ?

RE: Bluetooth nie chce przesyłać plików z laptopa na telefon. - kondzios3000 - 31.08.2013 04:17

Tak jest sparowany i ma moduł.. To laptop Samsung na W7 wszystkie aktualizacje etc. najnowsze.. w menedżeru urządzeń mam zero trójkątów czy jakiś tam powiadomień.. nawet zdjęć nie mogę przesłać z kompa na telefon. Próbowałem też z androidem i symbianem.

RE: Bluetooth nie chce przesyłać plików z laptopa na telefon. - Portator - 31.08.2013 05:48

Na Nokię Lumia 610 można wgrywać wyłącznie za pomocą aplikacji Zune.

RE: Problem z przesyłaniem plików przez Bluetooth z laptopa na telefon - kondzios3000 - 01.09.2013 12:34

Ok.. ale np na Nokie 302 która ma symbiana nie mogę już.. a z laptopa na którym mam w8 też nie mogę nic na lumię natomiast na symbiana już tak. Wydaje mi się, że mam coś bt w tym laptopie. Nie ma jakiś urządzeń naprawiających, albo coś?