Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Zacinanie się (gaśnięcie) obrazu na ekranie - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Zacinanie się (gaśnięcie) obrazu na ekranie (/zacinanie-sie-gasniecie-obrazu-na-ekranie-35201-t)

Zacinanie się (gaśnięcie) obrazu na ekranie - DoN33 - 10.08.2013 16:44

Często zacina mi się obraz w moim laptopie i nie wiem czym może być to spowodowane... Zakłopotany Myślałem że może to być coś z kartą graficzną ale już sam nie wiem ;< Czy można coś z tym zrobić jak najszybciej?

RE: [Problem] Zacinanie sie obrazu - irocket - 10.08.2013 17:17

Ale zacina się sam obraz, czy cały komputer? Podczas zacięcia obrazu, wciśnij logo windows, wpisz "notepad" (bez ") i naciśnij enter, potem możesz spamować literami. Jeżeli po odcięciu obrazu będziesz miał już otwarte okno notatnika i wpisany tekst - wtedy zacina się obraz. Jednak jeżeli nic się nie otworzy, albo będziesz widział jak pojawia się menu start i czynności, które zrobiłeś wcześniej dopiero teraz się dzieją, może sugerować, że zacina się cały komputer (muzyka może odtwarzać się normalnie)