![]() |
Problem z jasnością ekranu w laptopie HP 655 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z jasnością ekranu w laptopie HP 655 (/problem-z-jasnoscia-ekranu-w-laptopie-hp-655-35140-t) |
Problem z jasnością ekranu w laptopie HP 655 - Piotrek383 - 08.08.2013 13:46 Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na tym forum, także chciałbym się serdecznie przywitać. Przejdźmy do rzeczy: po zainstalowaniu Windows 7 Ultimate 32 bit mam problem z wyświetlaczem w przeglądarkach. Miałem na początku Chrome i występował ten problem, to pomyślałem, że zainstaluje operę i problem zniknie. Tak jednak nie było. Usterka polega na tym, że po prostu zmienia się jasność ekranu, przejdę na drugą kartę to się rozjaśnia i na odwrót. Nie wiem co może być nie tak, wszystkie sterowniki ze strony producenta zostały zainstalowane. W dzień tego bardzo nie widać (na max jasności), ale wieczorem na niskiej jasności jest to bardzo widoczne i denerwujące. Mój laptop to HP 655. Patrzyłem ustawienia w BIOS'ie, lecz nic tam nie ma na ten temat. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale i czy na dobrym forum (może mam napisać do hp?), ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Pozdrawiam. RE: Problem z jasnością ekranu w laptopie HP 655 - shall - 09.08.2013 12:03 A masz na klawiaturze przyciski do sterowania jasnością? Może masz automatyczną jasność ustawianą? |