Błąd podczas uruchamiania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Błąd podczas uruchamiania (/blad-podczas-uruchamiania-35055-t) |
Błąd podczas uruchamiania - radek14 - 04.08.2013 11:34 Witam mam problem wczoraj wieczorem wyłączyłem komputer wyłączając zasilać z tyłu. Dziś rano kiedy odpalałem komputer wyskakują mi 2 opcje do wybrania uruchom normalnie i uruchom narzędzie.... Wybieram uruchom normalnie i w momencie kiedy pisze mi Starting Windows system się zawiesza i nic nie mogę zrobić. Bardzo Proszę o pomoc. RE: Błąd podczas uruchamiania się. - Maxim128 - 04.08.2013 21:08 Spróbuj w trybie awaryjnym. A, i co jest napisane pod tym "uruchom narzędzie..."? RE: Błąd podczas uruchamiania się. - radek14 - 04.08.2013 21:30 tryb awaryjny nie działa a jak biore te narzędzie to chwile coś ładuje i czarny ekran |