![]() |
Niepotrzeba aż tyle - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Niepotrzeba aż tyle (/niepotrzeba-az-tyle-35018-t) |
Niepotrzeba aż tyle - LadyInBlue - 02.08.2013 21:07 Wchodzi facet do sklepu z bronią i chce kupić lunetę. Sprzedawca zachwala towar i w końcu pokazuje klientowi swoją najlepszą sztukę. - Proszę pana ta luneta jest tak świetna, że widać przez nią mój dom tam daleko na wzgórzu. Klient bierze lunetą, patrzy w kierunku domu i zaczyna się uśmiechać. - Czemu się pan tak śmieje? - pyta sprzedawca. - Bo widzę nagą kobietę i nagiego mężczyznę. Sprzedawca patrzy przez lunetę i faktycznie widzi ten sam obraz. Wkurzony montuje swoją najlepszą lunetę na najlepszym sztucerze jaki posiada w sklepie, bierze dwa naboje i mówi do gościa: - Jeśli pan trafi moją żonę w głowę, a jej gacha w przyrodzenie - dostaje pan ten zestaw za darmo! Gość patrzy przez lunetę i z uśmiechem mówi: - Wie pan co? Akurat w tej chwili myślę, że wystarczy mi tylko jedna kula... |