![]() |
Rozwiązany Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +---- Dział: Logi (/logi-54-f) +---- Wątek: Rozwiązany Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa (rozwiązany) (/prosba-o-sprawdzenie-logow-po-usunieciu-wirusa-rozwiazany-35015-t) |
Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa (rozwiązany) - LadyInBlue - 02.08.2013 18:32 Witam! Chciałabym prosić o sprawdzenie logów OTL po tym jak mój antywirus wykrył i usunął wirusa. Ponowne skanowanie antywirem i Malwarebytes Anti-Malware nic nie wskazało, ale wolę się jeszcze dodatkowo upewnić ![]() Logi znajdują się pod tym przyciskiem. ![]() System operacyjny to XP Prof z SP 3. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 02.08.2013 20:21 Analizy dokonam rano ,dziś już nie zdąże. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 02.08.2013 20:53 Okey, żaden problem ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 03.08.2013 08:24 Uruchom "OTL" i w pole "Włąsne opcje skanowania/Skrypt" wklej: Kod: : OTL Usuń także stara Javę: Java 6 Update 37. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 03.08.2013 14:21 Mam nadzieję, że nic nie sknociłam, proszę o to logi ![]() ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 04.08.2013 01:29 Sknociłaś :->.Usuwanie w "OTL" całkowicie źle wykonane,błędnie skopiowałaś skrypt do programu.Przypuszczam ze zapomniałaś dać komendy usuwającej " :OTL ".Powtórz czynność tylko tym razem podczas kopiowania zaznacz wszystko w skrypcie i tak wklej do programu. W "ADWCleaner" wszystko wykonane dobrze. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 04.08.2013 10:56 No to trzeba wejsc na laptopa ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 04.08.2013 12:28 Tylko wklej z gory na dół cały skrypt tym razem:-). RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 04.08.2013 14:16 Juz dobrze wkleilam i juz ponad 3 godziny jedna rzecz sprawdza. To normalne? ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 04.08.2013 14:50 Długo trochę...poczekaj jeszcze trochę,jak nic się nie będzie dziać to wyłącz program i spróbuj zqpuścić go w trybie awaryjnym systemu i wykonać skrypt,w normalnym może go coś blokuje. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 04.08.2013 14:53 Wyjaśniło się, po prostu się zawiesił ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 04.08.2013 18:49 Po walce z moim leniuchem przekazuje kolejne logi ![]() ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 05.08.2013 01:03 Tym razem wszystko dobrze,usuwanie wykonane prawidłowo.Do "OTL" wklej jeszcze: Cytat::OTLWykonaj skrypt i pokaż raport z czyszczenia. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 05.08.2013 16:39 Okey, przekazuje kolejny plik ![]() ![]() RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 07.08.2013 15:33 Znowu ta subskrypcja... Nie dostałem powiadomienia na pocztę o twojej odpowiedzi. Wieczorem przejrzę logi. RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - Illidan - 07.08.2013 23:57 Usuwanie prawidłowe.jak zachowanie systemu po czyszczeniu?Jak jest ok to możesz usunąć "OTL",uruchom i naciśnij na "Sprzątanie".Usunie to program i kwarantannę.podobnie zrób w "ADWCleaner",opcja "Odinstaluj". RE: Prośba o sprawdzenie logów po usunięciu wirusa - LadyInBlue - 08.08.2013 08:25 Już po pierwszym skrypcie zauważyłam, że win zaczął chodzić szybciej i stabilniej, po drugim już specjalnej różnicy nie zauważyłam. Wielkie dzięki za pomoc ![]() Wątek rozwiązany. |