Rozwiązany Kilka pytań dotyczących klucza Windows 7. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Kilka pytań dotyczących klucza Windows 7. (/kilka-pytan-dotyczacych-klucza-windows-7-34938-t) |
Kilka pytań dotyczących klucza Windows 7. - poohpiotrek - 31.07.2013 11:37 Witam! Mam kilka pytań mianowicie ; 1. Czy mogę pobrać czysty Win 7 home premium 64x i użyć mojego klucza aktywującego który mam właśnie wpisany. Czyli chcę zainstalować czysty system ponieważ moja siódemka ma za dużo dodatków od Hp i przez to powoli działa. 2. Czy to prawda że po 10 reinstalacjach systemu klucz produktu jest nieaktualny? RE: Kilka pytań dotyczących klucza Windows 7. - Maxim128 - 31.07.2013 12:42 1.Czemu byś nie mógł? 2.Yyy.. Nigdy o tym nie słyszałem. RE: Kilka pytań dotyczących klucza Windows 7. - thermalfake - 31.07.2013 16:23 (31.07.2013 11:37)poohpiotrek napisał(a): 1. Czy mogę pobrać czysty Win 7 home premium 64x i użyć mojego klucza aktywującego który mam właśnie wpisany. Czyli chcę zainstalować czysty system ponieważ moja siódemka ma za dużo dodatków od Hp i przez to powoli działa. Kluczem ze spodu lapka a nie tym który jest obecnie gdyż to klucz aktywacji zbiorowej lokalnie (SLP) Cytat:2. Czy to prawda że po 10 reinstalacjach systemu klucz produktu jest nieaktualny? Po 10 razach system trzeba aktywować telefonicznie a nie online. Ktoś CI napisał bzdury albo nie wiesz w którym kościele biją dzwony. |