![]() |
Poszukuje programu ! POMOCY!! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Poszukuje programu ! POMOCY!! (/poszukuje-programu-pomocy-34831-t) |
Poszukuje programu ! POMOCY!! - damiantj - 27.07.2013 07:43 Witam.Nie jestem pewien czy w dobrym miejscu pisze ten temat ale jak w złym to przepraszam.A więc do rzeczy.Poszukuje programu dzięki któremu będe mógł zablokować foldery w moim dysku przenośnym.Najlepiej jak by to była blokada za pomocą hasła.Pomóżcie mi gdyż chcę zablokować niektóre foldery przed innymi użytkownikami dysku.Jak znacie jakies programy to piszcie pod tematem.Mam nadzieję że mi pomożecie. RE: Poszukuje programu ! POMOCY!! - thermalfake - 27.07.2013 11:18 A nie prościej nadać bądź odmówić prawa dostępu określonym użytkownikom jeśli twe konto ma prawa admina ? Po co kombinować. PPM na folder i zakładka zabezpieczenia. RE: Poszukuje programu ! POMOCY!! - damiantj - 29.07.2013 09:12 Może i prościej ale ja się na tym nie znam a poza tym jak by mi się komputer zepsuł czy coś to juz bym nie mógł wejśc w te pliki a mi chodzi o coś takiego żeby na foldery zakładać hasła i niektóre osoby by je tylko znały RE: Poszukuje programu ! POMOCY!! - damiantj - 30.07.2013 13:51 Ale jak zrobie tak jak mówisz to tylko na moim komputerze nie będo mogli wejść w wybrany folder a mi chodzi zeby na jakim kolwiek komputerze nie moża było wejść w wybrany folder.Chyba że się myle i wy macie racje ale jeszcze popatrze tego co zaproponowałes. |