Nie włączanie się programów wyskakuje informacja "Program Przestał Działać" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nie włączanie się programów wyskakuje informacja "Program Przestał Działać" (/nie-wlaczanie-sie-programow-wyskakuje-informacja-program-przestal-dzialac-34677-t) |
Nie włączanie się programów wyskakuje informacja "Program Przestał Działać" - Smilee - 22.07.2013 20:35 Witam, od jakiegoś czasu mam problem. A więc tak w niektórych grach jak i programach typy Skype/LolRecorded/Duel of champions/Battlefield Heroes itp wyskakuje Program przestał działać a w przypadku battlefield heroes od razu przy otwieraniu patcha program przestaje działać. Przeglądałem różne fora na ten temat próbowałem sposobów z głośnikami że tam trzeba zmienić częstotliwość i nie działało. Chce dodać że jestem będę tutaj cały czas online więc jeżeli potrzebujecie jakieś informacje o moim laptopie to piszcie. Z Góry dziękuje za poświęcony czas. RE: Program Przestał Działać. - irocket - 22.07.2013 21:00 No to na początek: - marka / dokładny model (jest na spodzie obudowy) - wersję systemu - czy instalowane dodatki - jeżeli pamiętasz - po instalacji jakiej rzeczy zaczęły się błędy? - jakieś konkretniejsze rzeczy są w tym błędzie? Mogą się przydać takie informacje RE: Program Przestał Działać. - Smilee - 22.07.2013 21:04 (22.07.2013 21:00)irocket napisał(a): No to na początek: -Lenovo Idea Pad Z570 -Windows 7 Home Premium -Service Pack 1 -Właściwie to nie ale błąd zaczął się gdy chciałem zainstalować jedną z gier podanych wyżej -I tu właściwie nic więcej RE: Nie włączanie się programów wyskakuje informacja "Program Przestał Działać" - Smilee - 23.07.2013 21:15 Nie wiem czy nikt nie zna odpowiedzi czy dalej muszę zmienić nazwę tematu? RE: Nie włączanie się programów wyskakuje informacja "Program Przestał Działać" - Maxim128 - 28.07.2013 21:33 Nie musisz. Skoro błąd zaczął się pojawiać przy próbie instalacji pewnej gry to sprawdź czy ta gra nie doinstalowywała jakiś programów typu Visual C czy Net Framework. |