![]() |
Przywrócenie systemu do stanu fabrycznego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Przywrócenie systemu do stanu fabrycznego (/przywrocenie-systemu-do-stanu-fabrycznego-34459-t) |
Przywrócenie systemu do stanu fabrycznego - VocalPL - 11.07.2013 09:45 Witam , potrzebuję reinstalacji laptopa . Gdy uruchamiam komputer wchodzę w recovery i wtedy wyskakuje mi kilka opcji (wymienię te które są związane z moim problemem): 1.Przywracanie systemu firmy Microsoft. (przywraca poprzednie ustawienia systemu) 2.Odzyskiwanie systemu. (przywraca ustawienia fabryczne komputera) 3.Przywracanie minimalnego obrazu. (przywraca system operacyjny, sterowniki i wybrane oprogramowanie [czysty obraz]) Nie wiem co wybrać , chcę poprostu zreinstalować laptopa by wszystko tam było jak po zakupie. Z góry dziękuje i pozdrawiam - Marcin RE: Reinstalacja laptopa - irocket - 11.07.2013 10:42 Spróbuj najpierw 2, jak nie będzie czysty, to 3 |