Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 (/windows-7-wylacza-sie-samoczynnie-blad-kernel-power-41-34390-t) |
Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 - qqryk - 08.07.2013 20:07 System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Przyczyną tego błędu może być fakt, że system przestał odpowiadać, uległ awarii lub nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania. - EventData BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress false PowerButtonTimestamp 0 Wyskakuje taki komunikat. Na stronie Windowsa odpowiedzi brak. System to Windows 7 Home Premium 32 bit service pack 1, Pentium E5400, RAM 4GB, Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi albo przeoczyłem. Jestem zielony jeśli chodzi o informatykę. Proszę o pomoc. Pozdrawiam RE: Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 - JestemKoniem - 09.07.2013 11:54 Wystarczy w Google wpisać " kernel power event 41 Windows 7 " Proszę - http://support.microsoft.com/kb/2028504/pl RE: Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 - qqryk - 10.07.2013 13:47 To pierwsza strona na której byłem. Jednak Wartości tam podane są różne od moich. Nie wiem czy to coś zmienia. RE: Windows 7 wyłącza się samoczynnie błąd kernel power 41 - irocket - 10.07.2013 13:53 Cytat:Scenariusz 3 (Kod błędu zatrzymania i wartość PowerButtonTimestamp są określane jako zero.) System jest ponownie uruchamiany w trybie losowym i nie są podawane żadne parametry BugcheckCode dotyczące błędów zatrzymania lub komputer w ogóle nie odpowiada (twarde zawieszenie) Zasilacz sprawny? Jak masz możliwość, to sprawdź inny. |