Jak naprawić problem ze strzelaniem dźwięku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Jak naprawić problem ze strzelaniem dźwięku (/jak-naprawic-problem-ze-strzelaniem-dzwieku-34374-t) |
Jak naprawić problem ze strzelaniem dźwięku - hexilon21 - 07.07.2013 21:47 Odkąd mam nową kartę graficzną : Gigabyte Geforce GTX 660 to mam problem z dźwiękiem... Gdy włączam np. the binding of isaac to od czasu do czasu słyszę trzaski i gra mi spowalnia, gdy na mojej poprzedniej karcie graficznej : Asus M5A78L-M/USB3 wszystko działało dobrze. Może mi ktoś doradzić czym to jest spowodowane, mam zainstalowane najnowsze sterowniki. RE: Jak naprawić problem ze strzelaniem dźwięku - irocket - 08.07.2013 08:41 M5A78L-M to płyta główna, więc pewnie miałeś zintegrowaną graficzną. Podaj, jaki masz zasilacz (marka, model, moc) i czy podłączyłeś do karty dodatkowe zasilanie. |