![]() |
Brak pełnoprawnego konta administratora na Windows 7 Home Premium x64 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Brak pełnoprawnego konta administratora na Windows 7 Home Premium x64 (/brak-pelnoprawnego-konta-administratora-na-windows-7-home-premium-x64-34301-t) |
Brak pełnoprawnego konta administratora na Windows 7 Home Premium x64 - agatha11 - 04.07.2013 19:26 Witam serdecznie, Mam podobny problem - brak uprawnien administratora, mimo ze na moim koncie wyswietla sie ze jestem administratorem. Ze wzgledu na to, ze ktos mial korzystac z mojego komputera, jeszcze jako pelnoprawny administrator stworzylam konto dla tego urzytkownika i zablokowalam dysk C: tak, zeby ten uzytkownik nie mial dostepu. W tej chwili nie mam tez dostepu do dysku C: (bo ma je tylko administrator). Nie moge nic zmienic w ustawieniach udostepniania, bo nie mam uprawnien, nie moge stworzyc nowego konta urzytkownika, bo nie mam uprawnien. Jednym slowem lipa. Czy ktos moglby mi pomoc? |