Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Klawiatury na USB oraz laptopowa po podłączeniu do laptopa szwankują - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Klawiatury na USB oraz laptopowa po podłączeniu do laptopa szwankują (/klawiatury-na-usb-oraz-laptopowa-po-podlaczeniu-do-laptopa-szwankuja-34135-t)

Klawiatury na USB oraz laptopowa po podłączeniu do laptopa szwankują - Fizaraz - 28.06.2013 09:56

Witam!
Posiadam system Windows 7 Home Premium, oraz laptopa Toshiba Satellite ilestam, do ktorego mam podlaczona dodatkowa klawiature logitech.
A wiec moj problem jest taki:
Dzis przy starcie systemu odpalil sie normalnie, lecz problem pojawil sie przy wpisywaniu hasla.
Nie dzialala mi klawiatura ani ta wbudowana w lapku ani ta USB.
Musialem zrestartowac kompa z 5 razy zeby zaczelo dzialac, teraz jak juz jestem zalogowany do systemu OBIE klawiatury dzialaja, ale co jakis czas sie wylaczaja i zeby je spowrotem przywrocic do dzialania musze napisac cos na klawiaturze systemowej, tedy odrazu obydwie zaczynaja dzialac, lecz po chwili przestaja i znow to samo, kiedy ich nieuzywam z 1-2 minuty wlasnie przestaja odpowiadac ;/
Nie wiem co zrobic, szukalem juz pomocy na innych forach lecz nic nie pomoglo, licze na pomoc tutaj Uśmiechnięty

Pozdrawiam!