![]() |
Zakup netbooka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +---- Dział: Pogaduszki (/pogaduszki-61-f) +---- Wątek: Zakup netbooka (/zakup-netbooka-34123-t) |
Zakup netbooka - EnJoy89 - 28.06.2013 01:31 Witam! Jestem zainteresowany pewnym netbookiem .. Otóż chcę kupić coś małego bo i tak tylko w necie siedz. Link zamieszczam link do netbooka który mnie interesuje. Warto nie warto? Wolę się spytać znawców niż brać w ciemno. ![]() Pozdrawiaam. RE: Zakup netbooka. - łoli - 28.06.2013 08:16 mi sie podoba ja bym go wzioł RE: Zakup netbooka. - Nostromo - 28.06.2013 09:14 Mamy w domu od kilku lat zabytkowego ![]() Kod: Parametry techniczne: Ten HP Pavilion dm1-4230sw 8GB Windows7 +MYSZ, który ciebie zainteresował jest bez porównania lepszy. Bardzo ciekawa propozycja. Wyraźnie widać jaki skok technologiczny dokonał się w ciągu kilku lat. Kończy się wsparcie MS dla Windows XP i powoli też będę musiał się rozglądać za odświeżeniem kilku starych gratów. |