Praca magisterska - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Praca magisterska (/praca-magisterska-34038-t) |
Praca magisterska - LadyInBlue - 24.06.2013 21:07 ---------- Forwarded message ---------- From: "Szymon Nitka" Newsgroups: pl.internet.polip Subject: Re: Praca magisterska Date: Thu, 12 Oct 2000 14:39:26 +0200 Message-ID: <8s4ig9.8g.1@news.szymon.org> "Paweł Kajak" napisał: | Nie mam pojęcia jak poruszać się po internecie, ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ | [...] mojej pracy magisterkiej. Jej tytuł brzmi ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ | "Grupy dyskusyjne w internecie [...] ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ | Proszę o pomoc jakieś | zorientowane osoby - jak podejść do tematu, jak go ugryźć. Mój promotor | zostawił mnie na lodzie Słusznie zrobił. Sądzę że nie miał innego wyjścia. Napisz lepiej pracę o skłonnościach homoseksualnych dżdżownic. W końcu też nie wiesz o co w tym chodzi, a przynajmniej na świeżym powietrzu posiedzisz. -- szymon(at)nitka.pl |