Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Dźwięki programów odtwarzają się przez chwilę na głośnikach, a potem na słuchawkach - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Dźwięki programów odtwarzają się przez chwilę na głośnikach, a potem na słuchawkach (/dzwieki-programow-odtwarzaja-sie-przez-chwile-na-glosnikach-a-potem-na-sluchawkach-34026-t)

Dźwięki programów odtwarzają się przez chwilę na głośnikach, a potem na słuchawkach - bos - 24.06.2013 09:17

Witam pilna potrzebna pomoc od wczoraj mam taki problem w Windows home premium mianowicie jeśli nie słucham muzyki nic na komputerze mam podpięty kabel słuchawek do gniazda słuchawek czy głośniki lecznic nie słucham nic to tak okolu 2 sekund dźwięk jak ktoś pojawi się na gg mnie powiadamia dźwiękiem na głośnik po czym na słuchawki idzie dźwięk tak jest jeśli nic nie robię słucham a jak pusze muzykę ten problem nie występuje proszę o pomoc wszystko przestawiałem w ustawieniach i to samo tak jest jak nie słucham nic i nic nie robię a mama podpięte urządzenia jak słuchawki