Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Brak dostępu do sieci po zainstalowaniu Windows7 Asus K52D - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Brak dostępu do sieci po zainstalowaniu Windows7 Asus K52D (/brak-dostepu-do-sieci-po-zainstalowaniu-windows7-asus-k52d-34023-t)

Brak dostępu do sieci po zainstalowaniu Windows7 Asus K52D - domicom1 - 23.06.2013 20:10

Witam, mam wręcz identyczny problem. Laptop Asus k55VD zakupilam w marcu, bez systemu. Zainstalowalam system, sterowniki. Pierwszy dzien internet dzialal. Gdy go wylaczylam i nastepnego dnia wlaczylam to pokazywal sie ciagle zółty trójkąt z wykrzykniem a gdy na niego najechałam "brak dostepu do internetu''. Probowalam w roznych miejscach, miejscowosciach, na roznych routerach. Nic nie dzialalo. Oddam go do reklamacji. Wymienili karte sieciowa. Gdy go dostalam musialam wszystko zainstalowac od nowa, system, sterowniki itd. Oczywiscie blad dalej sie pojawial. Oddalam ponownie do reklamacji- poinformowali mnie ze u nich wszystko dziala i nie maja podstaw do uznania reklamacji. Odeslali mi go z powrotem. Brak dostepu do internetu ciagle jest.. Dodam, że inne laptopy działające na tej samej sieci nie miały tego problemu. Nie mam pojecia co jeszcze zrobic.. 3 m-ce temu kupilam laptopa a wlasciwie wcale z niego nie korzystam.. Bardzo proszę o pomoc..