![]() |
Komputer zawiesił się przy instalowaniu aktualizacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Komputer zawiesił się przy instalowaniu aktualizacji (/komputer-zawiesil-sie-przy-instalowaniu-aktualizacji-33985-t) |
Komputer zawiesił się przy instalowaniu aktualizacji - iamx - 22.06.2013 09:53 Witam, wiem, że ten problem był poruszany już kilka razy, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, która by mi pomogła. Parę dni temu instalowałem do nowa system i zamykając dzisiejszej nocy komputer zaczęły mi się ściągać aktualizacje. Rano cały czas się ściągały. Generalnie od ok. 6h widnieje ekran 'Instalowanie aktualizacji: 6z14' i nie posuwa się do przodu. Próbowałem zresetować laptopa, ale po ponownym uruchomieniu od razu wyświetla mi się ekran aktualizacji. W podobnych wątkach radzono wejście w tryb awaryjny, ale nie pojawia mi się ekran startowy, więc klawisze funkcyjne mi nie działają. Baterii nie mam jak wyjąć (takie rozwiązanie też gdzieś się pojawiło). Komputer to Samsung NP530U2A, Win7 Home Premium. Jest jakaś możliwość uruchomienia trybu awaryjnego w inny sposób? |