Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z odczytywaniem stron - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Problem z odczytywaniem stron (/problem-z-odczytywaniem-stron-33968-t)

Problem z odczytywaniem stron - kuba122226 - 21.06.2013 15:56

Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale i tak mam nadzieję, że mi pomożecie. Jestem posiadaczem laptopa HP z Windowsem 7 Home Premium (x64)

Problem.
Mój problem dotyczy wszystkich przeglądarek (Chrome,Firefox,IE,Opera). Niektóre strony w necie nie działają (na wszystkich przeglądarkach). Strona jakby przestaje się ładować, a gdy kliknę odśwież to wyskakuje "potwierdź ponowne przesłanie formularza". Odświeżam, odświeżam i nadal nic. Białe tło.
Przykłady:
-www.java.com Biorę :Czy mam zaistalowane oprogramowanie java?, a następnie: Weryfikacja wersji oprogramowania Java. Cos tam sie ładuje i nic. Białe tło, odświeżam i nic tylko wyskakuje "potwierdź ponowne przesłanie formularza"
-Większość portali z których można sciągać większe pliki (Turbobit, Catshare, Rapidgator, Fastshare, Egofiles i wiele innych ) przykładowo
http://catshare.net/hkAbjMbwhQATOaVl/MassEffect3-RELOADED.part06.rar
Klikam "Wolne pobieranie" odczekuje minutę, wpisuję kod (on sie chyba nazywa anty bootowy), naciskam "pobierz" i nic... To samo co w przybadku javy.com - białe tło :/

Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, jeszcze nie dawno wszystko było ok. Na starym jak świat kompie te strony które podałem ładnie śmigają.

Próbując to naprawić :
- Odinstalowałem i zainstalowałem jave i flash playera (nic to nie dało)
- Przeczyściłem CCleanerem (też nic)
- Przeskanowałem antywirusem Avast (coś tam znalazło ale nie pomogło)
- Przeskanowałem programem Spybot-Search&Destroy (nic)
- Wykonałem całą konserwację programem Tune up Utilities 2012 (nic)

Bardzo prosiłbym o pomoc bo już sam nie mam żadnych pomysłów... A najgorsze jest to że problem występuje na wszystkich przeglądarkach. Ratujcie mnie!Zacieszacz