![]() |
Problem ze screenami w grach na nowym koncie użytkownika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem ze screenami w grach na nowym koncie użytkownika (/problem-ze-screenami-w-grach-na-nowym-koncie-uzytkownika-33888-t) |
Problem ze screenami w grach na nowym koncie użytkownika - Kroluu - 17.06.2013 20:16 Witam! Na początek chciałbym zaznaczyć, że przez lata używałem Windows XP i jestem kompletnym laikiem przy win7. Mój problem to to, że nie mogę zrobić screena z gry. Wciskam print screen w grze, otwieram Painta, wklejam i to co mi wyskakuje to mój pulpit. Raz gadając przez Skajpa rozmówca współdzielił mi ekran, kiedy grał w Simsy i też u niej widziałem pulpit zamiast gry. Jeszcze jeden problem jaki mam to to, że minimalizując grę (Ctrl+Tab albo włączam Menedżer zadań), nie mogę jej ponownię włączyć (sama się zamyka). W windku XP nie miałem takich problemów. Co zrobić? |